Om Oss

Välkommen till Stolsöverdrag - din ultimata destination för utsökta, chica och högkvalitativa stolsöverdrag.

Född ur en passion för tidlös elegans och uppmärksamhet på detaljer, började Stolsöverdrag sin resa 2020. Vår grundare, Ms. Claire Dubois, är en känd inredningsdesigner med en särskild affinitet för hustextilier. När hon försökte förverkliga sin vision om graciösa, varma interiörer, lade hon märke till en underutnyttjad nisch inom inredningsbranschen: stolsöverdrag.

Claire förstod att stolar, ofta försummade, kunde förvandla ett utrymme när de är rätt klädda. Därför bestämde hon sig för att lansera Stolsöverdrag, ett företag dedikerat till produktion och leverans av stolsöverdrag av högsta kvalitet.

Vårt huvudkontor är baserat i Paris, men vårt inflytande och kundkrets är globalt. Vårt team består av passionerade designers, skickliga hantverkare och kundtjänstpersonal, alla dedikerade till att leverera exceptionella produkter och en oöverträffad shoppingupplevelse online.

Vi erbjuder ett urval av stolsöverdrag, från klassiska modeller till modern design och skräddarsydda detaljer. Varje omslag är designat med noggrann uppmärksamhet på detaljer, vilket säkerställer att varje föremål du får från oss är av oöverträffad kvalitet.

Stolsöverdrag är mer än bara en butik med stolsöverdrag. Vi är en rörelse som syftar till att omdefiniera estetiken i dina utrymmen genom att förstora en ofta förbisedd del av ditt hem eller kontor. Vårt uppdrag är att hjälpa dig skapa varma, välkomnande och eleganta utrymmen, en plats i taget.

Följ med oss ​​på denna spännande resa för att förvandla dina utrymmen med våra lyxiga stolsöverdrag. På Stolsöverdrag tror vi att varje stol förtjänar att vara vacker.

Välkommen till vår familj.

Teamet Stolsöverdrag.